DVD DUBRAVA na 12. Danima Dubrave

Povodom manifestacije 12. Dani Dubrave Dobrovoljno vatrogasno društvo Dubrava odazvalo se na poziv „Hrvatske udruge kolekcionara bajoneta TROLIST“ na 6. Međunarodni susret kolekcionara militarije u Kulturni centar Dubrava i promovirao vatrogastvo i DVD Dubravi.

Povodom manifestacije 12. Dani Dubrave Dobrovoljno vatrogasno društvo Dubrava odazvalo se na poziv „Hrvatske udruge kolekcionara bajoneta TROLIST“ na 6. Međunarodni susret kolekcionara militarije u Kulturni centar Dubrava, Av. Dubrava 51, Zagreb dana 11. lipnja 2016. godine sa početkom u 09,00 sati.

 

Tom prilikom DVD Dubrava izradio je impresivni štand gdje se izlagala tehnika DVD-a i na kojem se vršila promocija tvrki koje pomažu Društvu u radu i sudjeluju kao donatori za provođenje manifestacije „Vatrogasna karavana Sava 2016“ koja je najavljena u mjesecu kolovozu od 05.-07.08.2016. godine, a u organizaciji DVD-a Dubrava. Manifestacija je namijenjena promicanju vatrogasnih aktivnosti na širem području RH. Cilj navedene manifestacije je okupljanje vatrogasnih društava, povezivanje, jačanje suradnje, razmjena iskustava, te promocija tvrtki koje se bave proizvodnjom i prodajom vatrogasne opreme.

 

Građani Dubrave sa oduševljenjem su prihvatili ovaj način promocije Društva, iako se izložba održala samo u prijepodnevnim satima. Članovi DVD-a pokazali su  opremu sa kojom raspolažemo i djelujemo u intervencijama na području Dubrave pa i šire prema potrebama. U samu izložbu uključio se i DVD Maksimir sa svojim navalnim vozilom što samo dokazuje i proširuje suradnju vatrogasnih postrojbi na području Grada Zagreba. Ovim putem zahvaljujemo DVD- u Maksimir na nesebičnoj suradnji.

 

Dobrovoljno vatrogasno društvo Dubrava ove godine više nego ranije radi na promicanju vatrogastva i na samom otvaranju Društva prema javnosti u cilju prikupljanja novog članstva. Vatrogastvo je prije svega humanitaran poziv, a čine ga ljudi posebnog kova, prije svega vatrogasac je osoba koja je požrtvovan, izdržljiv, spreman na odricanje u korist društva. Građani se uz vatrogasce mogu osjećati sigurni.